OFICIAL Juventus și-a găsit o nouă "perlă"! Cine este jucătorul de 18 ani care a semnat cu "bianconerii" până în 2026

juventus Gabriele Finocchiaro Italia
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 01 Aprilie 2024, 21:27
Data actualizarii: Luni 01 Aprilie 2024, 21:30

Gabriele Finocchiaro, tânărul mijlocaș ofensiv din echipa de tineret a lui Juventus, a primit un cadou special de Paște: semnarea primului său contract profesionist cu clubul, valabil până în 2027.

Această veste a fost confirmată oficial printr-un comunicat emis de Juventus, în care clubul își exprimă recunoștința pentru Finocchiaro.

Un nou talent italian

La doar câteva săptămâni după ce a împlinit 18 ani, Finocchiaro a semnat acest contract important, demonstrând calitățile sale ca jucător și maturitatea sa în teren. El a făcut parte din echipa de tineret a lui Juventus, unde și-a lăsat amprenta prin tehnicitatea sa ridicată, fiind capabil să acopere diverse poziții pe teren. 

Finocchiaro a demonstrat constant că poate fi un jucător-cheie pentru echipă, aducând un plus de creativitate în joc. Chiar dacă a marcat doar două goluri în cele 15 apariții, contribuția sa pe teren a fost remarcabilă, făcându-l să iasă în evidență  în meciurile în care a intrat ca rezervă

.

Convocat la naționala Italiei

Talentul său nu a trecut neobservat nici de către echipa națională a Italiei, care l-a convocat pentru meciurile de la sfârșitul lunii martie împotriva Austriei.

Prin această decizie, Juventus demonstrează încă o dată că investește în viitorul său și că își propune să își consolideze echipa cu jucători talentați și dedicați.

Comunicatul oficial

"O zi specială pentru Gabriele Finocchiaro: primul său contract profesionist, care expiră în 2027, este oficial.

Extremă stângă, dar și mijlocaș ofensiv, născut în 2006 și ajuns la vârsta majoratului în urmă cu câteva săptămâni, Gabriele este un punct de referință pentru selecționata Under 19 a bianconerilor: bun la unu la unu și la dribling, poate acoperi eficient mai multe zone de joc în alcătuirea lui Mister Montero.

Bianconero de la 14 ani, Finocchiaro trăiește o frumoasă aventură de creștere și perfecționare ca băiat și ca jucător: primul său contract profesionist este o confirmare a acestui lucru.

Felicitări!" a fost comunicatul postat de Juventus, pe site-ul lor oficial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!