juventus Paul Pogba Serie A Italia

Juventus s-a hotărât în privința lui Paul Pogba. Ce se va întâmpla cu starul francez

Francezul se află la „Bătrâna Doamnă” din vara lui 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 22:26
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 22:29

Juventus l-a adus liber de contract pe Paul Pogba în iulie 2022, moment în care cota pe piață a fotbalistului era de 48 milioane de euro, conform Transfermarkt. Acum, francezul este apreciat de site-urile de specialitate la 35 milioane.

Juventus s-a hotărât în privința lui Paul Pogba. Ce se va întâmpla cu starul francez

Francesco Calvo, directorul lui Juventus, a vorbit despre viitorul lui Paul Pogba și a evidențiat faptul că clubul își dorește să-l păstreze cât mai mult la echipă, nicidecum să-l vândă.

„Nu încercăm să-l alungăm pe Paul Pogba, toate aceste povești sunt absolut false. Juventus e o familie. Vedem că Paul încearcă din greu să revină cât mai repede. Chiar avem încredere în el, din acest motiv am și semnat un contract pe patru ani”, a spus Calvo, citat de jurnalistul sportiv, Fabrizio Romano.

Momentan, Paul Pogba este accidentat din cauza unei rupturi în mușchiul abductor. Conform Transfermarkt, campionul mondial din 2018 va sta departe de gazon până la începutul lui aprilie.

  • Rezumat Freiburg - Juventus 0-2

Cifrele lui Paul Pogba

Pogba a evoluat doar la Manchester United și Juventus de-a lungul carierei sale fotablistice, la nivel de seniori. Pentru „diavolii roșii”, francezul a marcat 39 de goluri și a oferit 53 de assist-uri în 233 de meciuri.

Pentru „Bătrâna Doamnă”, Paul Pogba a înregistrat peste 14.000 de minute în echipamentul clubului și a reușit să înscrie 34 de goluri și să ofere 40 de pase decisive în 180 de partide.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!