Italia

Juventus a raspuns oficial la anuntul ca Ronaldo va fi transferat in aceasta vara! Conditia pusa de Real Madrid ca Ronaldo sa fie lasat sa plece

Juventus a castigat 160 de milioane de euro fara ca Ronaldo sa fie transferat!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Iulie 2018, 09:15
Data actualizarii: Sambata 07 Iulie 2018, 09:19

Campioana Italiei, Juventus Torino, este aproape de a-l transfera pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid! Juve ar urma sa plateasca 100 de milioane de euro iar detinatorul Balonului de Aur a acceptat un salariu de 30 de milioane de euro pe an.

Juventus a raspuns printr-un comunicat oficial ambiguu la aceste informatii publicate atat in presa din Spania, cat si in cea din Italia: "In urma cererii facute de CONSOB (Bursa) legata de informatiile publicate recent de presa, Juventus vrea sa aminteasca faptul ca in perioada de transferuri clubul evalueaza diferite oportunitati si va publica informatii adecvate conform legii" a fost comunicatul celor de la Juventus.

Intre timp, cei de la AS scriu ca Real Madrid este de acord cu plecarea lui Cristiano Ronaldo insa i-au pus o conditie importanta acestuia: sa declare public care este motivul pentru care doreste sa plece de la Real!

Modifică setările cookies