Fiul lui Diego Simeone a ales! Fotbalistul va evolua la o echipă de tradiție din Serie A

Diego Simeone Giovanni Simeone Napoli Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 23:36
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 23:42

Giovanni Simeone este fiul lui Diego "Cholo" Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid.

Gio a avut de ales dintre Napoli și Verona, așa cum informează pe rețelele social media jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, iar fiul lui "Cholo" Simeone a ales echipa de pe Stadionul Diego Maradona.

În acest sens, argentinianul în vârstă de 27 de ani își va întâlni fosta echipă, Hellas Verona, în prima etapă din Serie A.

Italianul Fabrizio Romano a mai scris pe Twitter că Napoli va beneficia de serviciile lui Gio doar sub formă de împrumut și va trebui să plătească 3.5 milioane de euro Veronei.

Totodată, la finalul contractului, gruparea de pe fostul San Siro îl poate achiziționa definitiv pe Gio prin activarea clauzei de reziliere, în valoare de 12 milioane de euro.

Cariera lui Giovanni Simeone

Gio este produsul lui River Plate, a făcut pasul la echipa mare în 2013, ca doi ani mai târziu să fie împrumutat la Banfield. Genoa l-a curtat pe fiul lui Simeone și l-a transferat în vara anului 2016 pentru 5.1 milioane de euro. Italienii au făcut profit de pe urma argentinianului, l-au vândut la FIorentina pe 17 milioane de euro un singur an mai târziu.

Giovanni Simeone a evoluat un an la Cagliari în împrumut și a fost cumpărat pentru 13 milioane de euro. S-a rescris istoria și cu Hellas Verona, care l-a achiziționat după un an petrecut în împrumut, pentru 10.5 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!