VIDEO Dorit la PSG, Jose Mourinho și-a anunțat decizia în fața fanilor lui AS Roma

Jose Mourinho AS Roma PSG Italia Jose Mourinho
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Iunie 2023, 10:02
Data actualizarii: Luni 05 Iunie 2023, 10:03

Jose Mourinho (60 de ani) a făcut un gest grăitor în fața fanilor lui AS Roma, după ultimul meci din acest sezon, 2-1 cu Spezia.


După ce s-a zvonit că e dorit de PSG și ar fi gata să plece de la AS Roma, după finala Europa League, pierdută la penalty-uri cu Sevilla, Jose Mourinho pare să fi decis să rămână la Roma.

Apreciat de fanii capitolini după rezultatele sale din ultimii doi ani, Mourinho a făcut un gest prin care i-a asigurat pe aceștia că va rămâne și în sezonul următor pe Olimpico.

Jose Mourinho este antrenorul lui AS Roma din 2021, iar până acum a strâns 110 partide pe banca grupării italiene.

Benfica, Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter Milano, Real Madrid, Manchester United și Tottenham sunt echipele pe care le-a mai pregătit Mourinho în cariera sa.

Jose Mourinho: ”Am obosit să fac totul singur”

Merg în vacanță luni, până luni am timp să vorbesc cu cei din club, apoi vom vedea. Trebuie să luptăm pentru acești băieți. Sunt un om serios, le-am spus patronilor acum câteva luni că, în cazul în care voi fi căutat de un alt club, ei vor fi primii care vor afla. 

Nu voi face nimic secret, sunt direct și onest. Am vorbit cu cei de la naționala Portugaliei în decembrie, dar nu am avut niciun alt contact. Mai am un an de contract cu Roma, asta e situația. Am obosit să fac totul singur, să fiu și om de comunicare, să pun mereu fața asta”, a spus Jose Mourinho, după finala Europa League

VIDEO - Rezumatul finalei UEFA Europa League, Sevilla - AS Roma

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!