Dennis Man Cristiano Ronaldo juventus Parma valentin mihaila Italia

Man si Mihaila se bat cu Ronaldo! Cristiano Ronaldo joaca impotriva Parmei. Anuntul facut de Juventus

Dennis Man si Valentin Mihaila se pregatesc de un super-meci in Serie A.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 20 Aprilie 2021, 02:51
Data actualizarii: Marti 20 Aprilie 2021, 02:51

Ronaldo a absentat in duelul cu Atalanta, pierdut de Juventus cu scorul de 1-0, dar va fi apt pentru duelul cu Parma, echipa romanilor Dennis Man si Valentin Mihaila. Duelul se va juca miercuri, de la ora 21:45.

In meciul tur, Ronaldo a reusit o dubla, iar Parma pierdea cu scorul de 4-0. Ultima victorie a penultimei clasate din Serie A impotriva lui Juventus dateaza din 2015.

Parma e ca si retrogradata in Serie B, desi s-au facut investitii mari la echipa. Cu 7 etape inainte de final, trupa lui Roberto D'Aversa are de recuperat o diferenta de 10 puncte fata de Benevento.

Dennis Man si Valentin Mihaila au devenit oameni de baza la Parma si ar putea ramane in Serie A indiferent de viitorul echipei. Presa din Italia scrie ca mai multe cluburi puternice ii monitorizeaza pe cei doi. Man are doua goluri si o pasa de gol in Serie A, iar Mihaila a punctat de 3 ori si a oferit doua pase decisive in acest sezon.

Juventus e si ea intr-o perioada de criza. E aproape sa isi incheie dominatia din fotbalul italian, ce dateaza din 2011 si ar putea sa rateze chiar Champions League in acest sezon. Napoli e la numai doua puncte in spate.

Modifică setările cookies