"Daca nu abandoneaza la timp, Cristiano va ramane in urma!" Prietenul lui Ronaldo il sfatuieste pe portughez sa isi pregateasca RETRAGEREA

"Daca nu abandoneaza la timp, Cristiano va ramane in urma!" Prietenul lui Ronaldo il sfatuieste pe portughez sa isi pregateasca RETRAGEREA

Luptatorul rus Khabib Nurmagomedov a vorbit despre relatia de prietenie pe care o are cu Cristiano Ronaldo.

Rusul este prieten apropiat al portughezului, insa, in momentul in care a fost intrebat despre ambitia fotbalistului de a juca pana la 40 de ani, luptatorul i-a transmis acestuia un mesaj pe care Ronaldo nu ar fi vrut sa il auda.

"Trebuie sa se retraga la momentul potrivit, inainte sa ii ia altcineva locul. La 35 de ani, forma fizica..

Stiti deja, este foarte dificil sa lasi ceva ce ai facut toata viata. Nu conteaza daca vrea sa se retraga sau nu, va veni un moment in care daca nu abandoneaza el sportul, sportul il va abandona pe el.

Daca nu abandoneaza la timp, va ramane in urma, deoarece vin noi campioni, mai tineri, mai dornici de victorie si mai motivati. La finalul carierei nu va mai avea aceeasi motivatie si aceeasi foame pe care o avea cand a inceput.

La 35 de ani nu va mai avea acelasi timp de reactie, nici aceeasi forma fizica. Nu conteaza ca esti Khabib sau Cristiano, cineva va veni sa iti ia locul. Sfatul meu este sa se retraga la momentul potrivit", a declarat Khabib conform cotidianului SPORT.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Războiul din Afganistan în cifre. Câți bani și câte vieți omenești au pierdut SUA în 20 de ani
BRAT
Modifică setările cookies