Cutremur în Italia! Încă un mare jucător riscă să fie suspendat pentru pariuri ilegale

Alessandro Florenzi AC Milan Pariuri Italia "Uite, mama!" Imagini geniale cu Florenzi dupa ce a primit medalia de campion! Ce a facut
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Noiembrie 2023, 23:35
Data actualizarii: Miercuri 15 Noiembrie 2023, 23:37

Scandalul pariurilor ilegale din Italia nu a luat sfârșit! Presa din "Cizmă" scrie că ultimul jucător intrat în vizorul procurorilor pentru pariuri ilegale este fundașul Alessandro Florenzi (32 de ani), de la AC Milan.

Agenția de știri AGI scrie că după ce Sandro Tonali (23 de ani) și Nicolo Fagioli (22 de ani) au fost suspendați pentru pariuri, Florenzi a ajuns și el să fie anchetat. La fel ca în cazul celorlalți jucători, jucătorul lui AC Milan este și el acuzat că ar fi pariat excesiv pe meciuri de fotbal.

Alessandro Florenzi, cercetat pentru pariuri ilegale

Rămâne de văzut cum se va încheia ancheta în cazul lui Alessandro Florenzi. Până când autoritățile nu se vor pronunța, fundașul dreapta va putea evolua în continuare pentru AC Milan.

Crescut de AS Roma, Florenzi a mai jucat de-a lungul carierei pentru Crotone, Valencia și PSG. AC Milan l-a transferat definitiv anul trecut, când a plătit 2,7 milioane de euro în schimbul său.

Florenzi are la activ 49 de selecții și două goluri marcate pentru naționala Italiei. El a cucerit EURO 2020 alături de Squadra Azzurra. În urmă cu două sezoane, fundașul a cucerit titlul în Serie A alături de AC Milan.

Dacă va fi găsit vinovat, Alessandro Florenzi ar putea primi o suspendare drastică, iar sezonul actual ar fi încheiat pentru el.

Sandro Tonali, suspendat 10 luni

Sandro Tonali a fost achiziționat de Newcastle în perioada de mercato din vară, pentru 70 de milioane de euro. El a ajuns în Premier League de la AC Milan.

Tonali a primit o suspendare de 10 luni pentru pariuri ilegale, astfel că sezonul său este încheiat. De asemenea, el va rata și prezența la EURO 2024.

Managerul lui Newcastle,Howe (45 de ani), l-a apărat public pe Sandro Tonali: "Este foarte uşor pentru oameni să uite cât de tânăr este şi schimbările pe care le-a avut în viaţa lui venind din Italia în Anglia. Este destul de greu de rezolvat şi acum are această situaţie. Toţi suntem vulnerabili, avem puncte slabe, lucruri care se întâmplă în viaţa noastră şi care pot fi dificile. Trebuie să-l sprijinim și să-l ajutăm", a spus recent Howe.

Procurorii italieni l-au cercetat recent și pe Nicolo Zaniolo (24 de ani / Aston Villa), dar acesta a fost găsit nevinovat. Federația a transmis că mijlocașul poate să fie, din nou, convocat de echipa națională.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!