GALERIE FOTO A făcut senzație la Campionatul Mondial, acum a dezvăluit ce meserie are! Cu ce se ocupă Ivana Knoll 

Ivana Knoll Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Februarie 2023, 21:03
Data actualizarii: Vineri 17 Februarie 2023, 21:23

Ivana Knoll s-a remarcat la Campionatul Mondial cu fiecare apariție la meciurile Croației. 

Modelul care a câștigat Miss Croația în urmă cu mai mulți ani a fost o reală apariție în Qatar. Ivana și-a etalat cele mai sexy ținute pe care le-a ales special pentru a susține naționala Croației la Campionatul Mondial. De atunci, tânăra a căpătat popularitate, devenind rapid influencer pe rețelele sociale. 

Ivana Knoll știe să profite de formele sale, astfel că postează pe rețelele sociale fotografii în care apare în ipostaze extrem de sexy și haine sumare, sau cât mai dezbrăcată, lăsând puțin loc imaginației, spre deliciul celor 3.5 milioane de urmăritori pe care a ajuns să îi aibă. 

Ivana Knoll a dezvăluit cu ce se ocupă 

În timpul unui podcast, Toxics Anonymous, Ivana Knoll a fost întrebată dacă este dansatoare, asta și după ce s-a filmat în repetate rânduri dansând și a surprins prin dezvăluirea făcută. 

„Sunt dansatoare din buric și dansatoare la bară. Planul meu de viitor, am învățat că nu e bine în viață să îți spui planurile pentru că oamenii sunt negativi și atrag energie rea, însă vreau să fac în continuare social media, actorie și modelling. Asta ar fi ceva, însă vreau să rămân în zona sportului pentru că îmi place”, a spus Ivana conform Daily Star

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!