”A intrat cu dorința de a mânca gazonul”. Ștefan Radu a reapărut în echipa lui Lazio cu o prestație remarcabilă

Stefan Radu Lazio lazio - genoa Italia Ștefan Radu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 08:24
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 08:29

Ștefan Radu a fost aruncat în joc din nou de Maurizio Sarri în meciul dintre Lazio și Genoa, câștigat de formația biancoceleste cu 3-1.

Fundașul român a intrat în minutul 63, în locul lui Hysaj, și a fost lăudat de italieni pentru prestația sa. Un obișnuit al primului ”11” de la Lazio, Radu a fost trecut pe bancă după venirea lui Sarri, în locul său fiind preferat albanezul Elseid Hysaj.

Ștefan Radu, din nou în teren pentru Lazio. Ce note a primit

Radu a mai primit șanse din postura de rezervă și a adus, de fiecare dată, un plus de determinare în echipă, lucru remarcat și de jurnaliștii italieni. Publicația lalaziosiamonoi.it l-a evaluat pe Radu cu 7.

„A intrat decisiv, cu dorința de a mânca gazonul. A avut puține șanse. După meciul cu Verona, nu a risipit nicio șansă la nivel tehnic și de determinare”, au scris cei de la lalaziosiamonoi.it.

și Lazionews24.com l-a lăudat pe Radu și l-a notat cu 6: ”A intrat imediat în climatul meciului, cu temperament și carismă”

Pentru Ștefan Radu acesta a fost al treilea meci pentru Lazio din acest sezon.

În urma acestui rezultat, Lazio a urcat pe locul opt, cu 28 de puncte, la egalitate cu Juventus și cu rivala AS Roma, dar cu un meci în plus. Pentru echipa lui Radu urmează deplasarea la Venezia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!