Italia

80 de milioane de euro! Transferul verii în Italia: Milinkovic-Savic și-a dat acordul și pleacă de la Lazio

Juventus a dominat fotbalul din Italia între 2011 și 2020. Seria bianconerilor a fost întreruptă de Inter Milano în 2021, iar acum Juve este pe cale să piardă un nou titlu, pentru care se luptă Inter și AC Milan.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 22:27
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 22:29

În sezonul următor, torinezii vor să atace din nou titlul în Serie A și pregătesc o campanie impresionantă de transferuri. 

Juventus, transfer de titlu! Milinkovic-Savic va juca pentru torinezi

Unul dintre jucătorii cu care fosta campioană a Italiei s-a înțeles este Sergej Milinkovic-Savic (27 de ani), de la Lazio, care va fi transferat în schimbul umei sume impresionante: 80 de milioane de euro.

Mijlocașul sârb va semna cu Juventus un contract valabil pentru cinci sezoane și va avea un salariu net de patru milioane de euro pe an. La Lazio, Milinkovic-Savic era remunerat cu trei milioane de euro.

Potrivit jurnalistului Daniele Longo, de la Calciomercato, transferul este deja rezolvat iar sârbul va juca pentru Juventus din sezonul următor. Acesta a acceptat toate condițiile puse de echipa lui Andrea Agnelli.

Milinkovic-Savic va deveni, astfel, cel mai scump transfer din istoria lui Lazio, depășindu-l pe Christian Vieri, care a plecat la Inter în urmă cu 22 de ani, pentru 46,5 milioane de euro.

Sârbul este cotat la 70 de milioane de euro de site-urile de specialitate și a înscris zece goluri în acest sezon, în 44 de partide. În plus, acesta a mai bifat și 12 assist-uri.

12 milioane de euro a plătit Lazio în 2015 pentru a-l transfera de la Genk.

Modifică setările cookies