HOFFLINE | Atac fara precedent asupra lui Pep Guardiola: "Mereu a avut probleme cu jucatorii africani!" Cine il acuza de RASISM

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iunie 2018, 12:33
Data actualizarii: Marti 05 Iunie 2018, 12:40

Astazi la Hoffline afli si despre clauza secreta a Barcelonei dupa plecarea lui Neymar.

Pep Guardiola nu a avut cel mai bun inceput de saptamana. Mai intai a primit o suspendare de doua etape din partea UEFA pentru urmatorul sezon de Champions League, una dintre acestea dupa ce a fost trimis in tribune la partida cu Liverpool si cealalta pentru ca a comunicat cu banca de rezerve la acel meci, lucru interzis.

Apoi a venit un atac neasteptat si extrem de dur din partea lui Yaya Toure! Jucatorul din Coasta de Fildes s-a despartit la finalul acestui sezon de City si a acordat un interviu pentru France Football in care sugereaza ca nu a fost folosit mai mult de Guardiola deoarece acesta face discriminari!

"Pep a facut totul pentru a-mi strica ultimul sezon. A fost foarte crud cu mine. Chiar credeti ca s-ar fi intamplat asta cu Andres Iniesta? Am ajuns in punctul in care ma intreb daca e din cauza culorii pielii. Nu sunt primul. Alti jucatori de la Barcelona si-au pus intrebarea. Poate ca noi africanii nu suntem tratati la fel de unii oameni.

Cand vezi problemele pe care Pep le-a avut cu jucatorii africani, peste tot unde a fost, imi pun intrebari. Este prea inteligent pentru a fi prins. Nu va admite niciodata. Dar in ziua in care va folosi in echipa de start 5 jucatori africani promit ca ii trimit un tort" a fost declaratia lui Yaya Toure.

Tot la Hoffline vedeti si mai multe despre comotia suferita de Loris Karius in finala UEFA Champions League, recordul pe care il incearca Rafa Nadal si cum a fost duelul marilor echipe care nu s-au calificat la Mondial, Olanda - Italia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!