Vipers, noua 'regina' din Liga Campionilor la handbal feminin dupa victoria cu Brest! Medalie de bronz pentru Gyor

Vipers Kristiansand Brest Liga Campionilor la Handbal Feminin Handbal Vipers, noua 'regina' din Liga Campionilor la handbal feminin dupa victoria cu Brest! Medalie de bronz pentru Gyor
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Mai 2021, 23:34
Data actualizarii: Duminica 30 Mai 2021, 23:43

Vipers Kristiansand a castigat Liga Campionilor la handbal feminin!

Vipers devine a doua echipa din Norvegia care castiga Liga Campionilor la handbal feminin! Norvegiencele s-au impus clar in fata celor de la Brest, 34-28. Vipers nu a cedat niciodata conducerea, iar la pauza au intrat cu avantaj 18-14.

Henny Reistad a fost cea mai buna jucatoare a norvegiencelor, cu 12 goluri reusite din 16 aruncari spre poarta, in timp ce legenda Katrine Lunde a facut unul dintre cele mai bune meciuri ales sale, iar in doua meciuri a reusit 27 de parade. Astfel, portarul a ajuns la 5 trofee de Liga Campionilor castigate in cariera, la fel ca Mork si Loke. 

  • Vipers, noua regina din Liga Campionilor la handbal feminin dupa victoria cu Brest! Medalie de bronz pentru Gyor

In finala mica, Gyor a castigat fara drept de apel in fata lui TSKA Moscova, 32-21. Unguroaicele au facut spectacol in prima repriza, iar la pauza au intrat cu avantaj de 10 goluri, 18-8. 

Meciul din Liga Campionilor a fost ultimul pentru legenda Anita Gorbicz, care se retrage la 37 de ani, dupa 20 de sezoane in care a jucat la cel mai inalt nivel. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!