"Se va ajunge sa ne retragem din campionat si Liga Campionilor!" Unul dintre cele mai mari cluburi de handbal din Romania, aproape de DEZASTRU! DNA a lovit in plin

HCM Baia Mare se afla intr-o situatie fara precedent. Procurorii DNA au luat astazi documente de la primarie si de la club, iar autoritatile locale anunta un posibil dezastru.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Octombrie 2015, 16:17
Data actualizarii: Joi 01 Octombrie 2015, 20:30

Primarul Catalin Chereches din Baia Mare a anuntat astazi ca documentele ridicate de procurorii DNA "au legatura cu clubul de handbal fete si baieti, Minaur Baia Mare si HCM Baia Mare"

"A fost o ridicare de documente care au legatura cu clubul de handbal fete si baieti, adica HCM Minaur Baia Mare si HCM Baia Mare. Este o solicitare a DNA, vom face o conferinta de presa pentru a anunta ca, pana la rezolvarea suspiciunilor si pana la elaborarea de catre Guvern si Parlament a unor prevederi legale, care sa ne incadreze clar modul in care sustinem sportul, noi, municipiul Baia Mare ne vom retrage din sustinerea sportului, culturii etc."

"Inteleg ca tara asta se doreste una a fi de oameni bolnavi, nu de oameni sanatosi. Se va ajunge sa retragem echipele din Liga Nationala, Liga Campionilor, la rugby la fel, daca asta se doreste, pentru ca daca suspendam finantarile de la primarie, acolo se va ajunge”, a declarat primarul Catalin Chereches pentru MEDIAFAX.

Modifică setările cookies