CE VICTORIE! Dinamo, castigatoare in Champions League la handbal in Finlanda! Final dramatic cu 7 metri ratat in ultimele minute
Miercuri 03 Octombrie 2018, 20:32

CE VICTORIE! Dinamo, castigatoare in Champions League la handbal in Finlanda! Final dramatic cu 7 metri ratat in ultimele minute

Ce succes pentru Dinamo, cea care e acum pe locul 2 in grupa!

Dinamo Bucuresti a reusit prima sa victorie in deplasare in acest sezon al Ligii Campionilor la handbal masculin, 32-31 (15-17) cu echipa finlandeza Riihimaen Cocks, la Vantaa, in Grupa D a competitiei.

Meciul a fost echilibrat in prima sa parte, dar Dinamo a fost echipa care a venit mereu din spate, egaland dupa ce finlandezii au condus de fiecare data, pana in min. 22, cand Riihimaen Cocks s-au desprins in premiera la doua goluri, 13-11. Diferenta maxima din prima repriza a fost de trei goluri, 17-14, dar la pauza scorul a fost de 17-15.

In partea a doua, finlandezii au condus la patru goluri, 19-15, 21-17, 23-19, 26-22, iar Dinamo a restabilit egalitatea in min. 51, 29-29, pentru ca in min. 54 sa aiba in premiera avantaj, 30-29. Zulfic a ratat desprinderea la doua goluri in min. 57, irosind o aruncare de la 7 metri la 31-30, Ronnberg a egalat, dar Andras Szasz a marcat golul victoriei, gazdele ratand ultimul lor atac.

Pentru Dinamo au marcat Amine Bannour 6 goluri, Kamel Alouini 5, Seyed Mousavi 5, Vitali Komogorov 4, Andras Szasz 3, Muhamed Zulfic 3, Nicusor Negru 2, Razvan Gavriloaia 1, Dan Savenco 1, Hugo Descat 1, Ante Kuduz 1.

Golurile echipei finlandeze au fost reusite de Nico Ronnberg 11 goluri, Teemu Tamminen 10, Vitalie Nenita 3, Aleksandr Kirilenko 2, Victor Kovalenko 2, Davor Basaric 1, Iuri Lukianciuk 1, Roni Syrjala 1.

Au arbitrat croatii Tomislav Cindric si Robert Gonzurek, iar delegat EHF a fost rusul Victor Poladenko.

In clasament, pe primul loc se afla Orlen Wisla Plock, cu 6 puncte (3 jocuri), urmata de Dinamo, 6 p (4 j), Abanca Ademar Leon, 3 p (3 j), Elverum Handball, 2 p (3 j), Riihimaen Cocks, 2 p (3 j), Wacker Thun, 1 p (3 j).

Dinamo va juca urmatorul meci pe 14 octombrie, acasa, cu Orlen Wisla Plock.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
Oraşul Paradise, transformat în iad. După ce au rămas sub cerul liber, localnicii sunt loviţi şi de epidemii