CSM Bucuresti FRH Handbal

Primaria Capitalei sare in apararea echipei CSM Bucuresti: "Vor sprijini clubul pentru a indrepta greseala FRH!" Comunicatul oficial al clubului

CSM Bucuresti a anuntat, miercuri, in urma sedintei Consiliului de Administratie, ca municipalitatea va ramane 'alaturi' si in viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2020, 20:34
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2020, 00:11

Primaria orasului Bucuresti a anuntat ca va sprijini in continuare eforuturile clubului pentru a indrepta greseala Federatiei Romane de Handbal, anunta CSM Bucuresti.

FRH a decis, luni, sa nu acorde titlurile de campioana in acest sezon in Liga Nationala masculina si feminina.

Astfel, la feminin, SCM Ramnicu Valcea (18 meciuri) si CSM Bucuresti (17) incheie in aceasta ordine primele doua locuri, la egalitate de puncte, 43, despartite doar de golaveraj.

SCM Ramnicu Valcea va evolua in Liga Campionilor, iar CSM Bucuresti va astepta decizia EHF privind acordarea unui wild-card pentru aceeasi competitie.

Cosniliul de Administratie al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti s-a reunit miercuri intr-o sedinta, la care au participat si reprezentantii Primariei Capitalei:

"In ciuda perioadei dificile pe care o traverseaza intregul sport romanesc, Primaria Generala a Capitalei a tinut sa ii asigure pe reprezentantii CSM Bucuresti de sprijinul sau. Sportul bucurestean se va bucura astfel de continuitate la toate nivelurile. Reprezentantii primariei au afirmat ca asteapta resursele financiare din partea Ministerului de Finante pentru ca activitatea Clubului Sportiv Municipal Bucuresti sa se desfasoare in cele mai bune conditii", a transmis clubul CSM Bucuresti.

Potrivit sursei citate, obiectivele CSM Bucuresti vor ramane aceleasi pentru toate departamentele:

"In ceea ce priveste situatia echipei feminine de handbal, Primaria Generala a Municipiului Bucuresti a anuntat ca va sprijini eforturile clubului pentru a indeparta greseala Federatiei Romane de Handbal, cea care a decis inghetarea sezonului 2019-2020. In urma hotararii, CSM Bucuresti, desi mai avea de disputat o restanta, a incheiat pe locul doi si va avea nevoie de bunavointa EHF pentru a juca in sezonul viitor al Ligii Campionilor. In conditii normale, echipa feminina de handbal ar fi incheiat sezonul pe primul loc in clasament si ar fi fost admisa direct in Liga Campionilor. Ii asiguram pe toti sportivii si antrenorii, dar si pe fanii nostri de tot respectul. CSM Bucuresti ramane astfel acelasi club puternic si unit", se mai arata in comunicatul clubului.

Modifică setările cookies