CSM Bucuresti a suspendat activitatea sportiva si contractele! "Clubul traverseaza cea mai dificila perioada din istoria sa"

Handbal BREAKING NEWS | CSM Bucuresti a suspendat activitatea sportiva si contractele! "Clubul traverseaza cea mai dificila perioada din istoria sa"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Martie 2020, 13:40
Data actualizarii: Miercuri 25 Martie 2020, 23:06

CSM Bucuresti a anuntat printr-un comunicat oficial decizia suspendarii activitatii.

CSM Bucuresti a emis astazi un comunicat oficial prin care anunta ca a intrerupt activitatea sportiva a tuturor sectiilor din cauza coronavirusului. Oficialii au suspendat si contractele de activitate sportiva pe perioada starii de urgenta, conform Ordonantei 30/2020.

"Clubul Sportiv Municipal Bucuresti traverseaza cea mai dificila perioadă din istoria sa, situatie in care se afla si celelalte structuri sportive din Romania si din intreaga lume. Pandemia de COVID-19 a dat peste cap strategiile tuturor, atat la nivel individual, cat si colectiv.

Ca urmare a amanarii pe termen nelimitat a tuturor competitiilor sportive, hotarari luate de federatiile de specialitate, Clubul Sportiv Municipal București a intrerupt activitatea tuturor sectiilor, sanatatea sportivilor si iubitorilor de sport, a noastra, a tuturor, fiind pe primul loc.  

Am dori sa va informam ca, avand in vedere Ordonantele militare nr. 1 si 2/2020, prin care se suspenda, printre altele, activitatea sportiva, suntem obligati de Ordonanta 30/2020 (articolul XV, alineatul 2) sa suspendam contractele de activitate sportiva pe durata starii de urgenta.

Participantii la activitatea sportiva beneficiaza pe durata suspendarii contractelor de activitate sportiva de o indemnizatie de 75 la suta din drepturile in bani aferente activitatii sportive prestate, dar nu mai mult de 75 la suta din castigul salarial mediu brut prevazut de Legea Bugetului Asigurarilor Sociale de Stat pe anul 2020 (numar 6/2020). 

Decizia va fi suspendata in momentul in care oficialitatile vor ridica starea de urgenta. Sa speram ca acest lucru se va petrece cat mai repede posibil. 

Trebuie sa avem rabdare si intelegere, trebuie sa dam dovada de maturitate, de solidaritate si, suntem siguri, vom iesi invingatori si din aceasta teribila incercare.", se arata in comunicatul emis de club.

Jucatoarele din echipa de handbal feminin a CSM-ului aveau salariile neplatite din luna decembrie. Cristina Neagu este cea mai bine platita jucatoare, cu un salariu de 17.500 de euro pe luna.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!