Xavi Pascual Dinamo EHF Champions League Liga Zimbrilor Paris Saint-Germain Handbal

VIDEO Anunț-șoc în L'Equipe: de la Dinamo direct la Paris Saint-Germain!

Antrenorul ”dulăilor”, Xavi Pascual, este prima variantă pentru postul de antrenor la campioana Franței în viitorul sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 11:39
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 11:48

Cotidianul francez L'Equipe anunță că Paris Saint-Germain, campioana din Hexagon, nu îi va prelungi la sfârșitul sezonului contractul actualului antrenor Raul Gonzalez și îl are drept principală țintă pentru banca tehnică pe Xavi Pascual de la Dinamo!

”Revoluție la Paris Saint-Germain. Pentru a-l înlocui pe Raul Gonzalez, clubul deja a pus ochii pe compatriotul acestuia (n.r. - ambii sunt spanioli), Xavi Pascual, fostul antrenor de la Barca care acum lucrează la Dinamo București.

PSG ”îl tentează pe francofilul și francofonul Xavi Pascual”

Catalanul (54 de ani), triplu câștigător al Champions League în timpul lungului său mandat la gruparea Blaugrana (2009-2021), a semnat cu clubul din București până în 2024, dar conducătorii parizieni sunt încrezători că se poate elibera de acest contract.

În orice caz, aventura îl tentează pe francofilul și francofonul Pascual”, a explicat L'Equipe.

Cu Dinamo, în acest sezon, Xavi Pascual este lider în Liga Zimbrilor cu punctaj maxim după 12 etape și evoluează în grupele Champions League.

Modifică setările cookies