Alica Schmidt Borussia Dortmund Germania

Pozele la care jucatorii Borussiei Dortmund se uita NON-STOP! Imagini "FIERBINTI" cu sexy-antrenoarea Alica Schmidt pe plajele din Grecia

La cateva zile dupa ce a facut furori antrenandu-se alaturi de jucatorii echipei germane, atleta a plecat intr-o vacanta in Insula Creta.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Octombrie 2020, 17:21
Data actualizarii: Duminica 04 Octombrie 2020, 17:25

Considerata cea mai sexy atleta din lume, Alica Schmidt (21 de ani) a uimit lumea fotbalului cu aparitia din cantonamentul celor de la Borussia Dortmund, cu motivul de a le oferi galben-negrilor cateva sfaturi pretioase in ceea ce priveste exercitiile de fitness.

  • Pozele la care jucatorii Borussiei Dortmund se uita NON-STOP! Imagini FIERBINTI cu sexy-antrenoarea Alica Schmidt pe plajele din Grecia

Specializata in cursele de 400 de metri, blonda tinteste prezenta la Olimpiada de anul viitor, iar printre antrenamente are timp si de vacante, cu atat mai mult cu cat competitiile atletice lipsesc in aceasta perioada. Astfel, ea a plecat pentru cateva zile la mare, in insula greceasca Creta, unde a facut cateva fotografii "fierbinti", care sunt cu siguranta gustate din plin de jucatorii Borussiei, dar nu numai.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies