Pe aici se trece doar cu buletinul! Motivul FABULOS pentru care fanii din Bundesliga trebuie sa prezinte actul de identitate la intrarea in toaleta!

buletin Bayern Munchen Fortuna Düsseldorf Freiburg FSV Mainz Germania Pe aici se trece doar cu buletinul! Motivul FABULOS pentru care fanii din Bundesliga trebuie sa prezinte actul de identitate la intrarea in toaleta!
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Mai 2019, 14:24
Data actualizarii: Sambata 04 Mai 2019, 14:30

Freiburg a luat o decizie surprinzatoare.

Fanii Fortunei Dusseldorf au facut prapad la ultimele meciuri jucate de echipa lor in deplasare, iar adversarii au luat o decizie cu totul surprinzatoare.

Dupa ce au vandalizat baile din stadionele celor de la Bayern Munchen, Borussia Monchengladbach, Mainz si Wolfsburg, suporterii lui Dusseldorf vor fi obligati isi prezinte buletinul la intrarea in toaleta. Decizia a fost luata de cei de la Freiburg, viitoarea adversara a Fortunei.

Incidentele de la meciurile precedente au costat echipa peste 150.000 de euro, amenzi primite de la Federatia Germana.

"In urma multiplelor acte de distrugere asupra facilitatilor de pe stadioanele echipelor adverse, fanii Fortunei sunt rugati sa accepte ca acest lucru reprezinta o problema. Asadar, toti cei care vor sa foloseasca toaleta, vor trebui sa ii prezinte unui steward cartea de indentitate la intrare", si-a anuntat Fortuna Dusseldorf fanii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!