Jucătorul de la Bayer Leverkusen care nu se bucură pentru Xabi Alonso. De ce și-ar fi dorit să plece

Bayer Leverkusen Josip Stanisic Xabi Alonso Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Aprilie 2024, 20:12
Data actualizarii: Joi 04 Aprilie 2024, 20:17

Dorit de Liveprool și Bayern Munchen, Xabi Alonso a anunțat că rămâne, în continuare, la Bayer Leverkusen. 

Xabi Alonso a anunţat, într-o conferinţă de presă, că va fi antrenorul lui Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor, deşi era dorit de mai multe cluburi europene importante.

"Am vrut să profit de pauza internaţională pentru a mă gândi mai bine. Săptămâna trecută am avut o întâlnire benefică cu Simon (n.r. - Rolfes, directorul sportiv), Fernando (n.r. - Carlo, preşedintele) şi le-am spus decizia mea de a fi în continuare antrenor la Bayer Leverkusen", a explicat tehnicianul spaniol, în urmă cu o săptămână.

Declarațile surprinzătoare despre viitorul lui Xabi Alonso

Împrumutat de la Bayern Munchen la Bayer Leverkusen, Josip Stanisic a mărturisit că și-ar fi dorit ca antrenorul să ajungă pe Allianz Arena, pentru a putea continua colaborarea cu el. 

"Sunt fericit că sunt aici, dar există și puțină tristețe. Speram la un final diferit (n.r. - Xabi Alonso să meargă la Bayern). A fost mutarea potrivită să vin aici. Speranța a fost să joc și să evoluez. 

În prima parte a sezonului a fost mai greu, dar la final contează echipa. A fost bine că am plecat de la Bayern, iar acum pot câștiga campionatul aici", a spus croatul.

  • 28 de meciuri a jucat Josip Stanisic pentru Bayer Leverkusen
  • 18 milioane de euro este cota jucătorului de 24 de ani

Reacția lui Jurgen Klopp despre anunțul lui Xabi Alonso

Antrenorul lui Liverpool, care va pleca de la echipă la finalul sezonului actual, a comentat decizia luată de Xabi Alonso, considerat favorit să preia banca tehnică a "cormoranilor". 

"Vorbim despre un antrenor tânăr care este la un club unde lucrurile merg foarte bine. Am făcut aproape la fel și nu am regretat niciodată. Pot înțelege de ce vrea să facă asta", a explicat neamțul. 

Jurgen Klopp a antrenat-o pe Mainz 05 timp de șapte ani, înainte de a face pasul spre Borussia Dormtmund, unde a petrecut alți șapte ani. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!