Antrenorul contactat de FC Bayern: ”I-am înștiințat”

FC Bayern Bundesliga ralf rangnick Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 18:55
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 18:54

FC Bayern Munchen se va despărți de Thomas Tuchel la finele actualei stagiuni.

”Bavarezii” au pus ochii atât pe Xabi Alonso, cât și pe Jurgen Klopp. Doar că antrenorul de la Bayer Leverkusen a anunțat că va continua stagiunea următoare la aceeași echipă, în timp ce principalul de la Liverpool va lua un an de pauză.

Antrenorul contactat de FC Bayern: ”I-am înștiințat”

FC Bayern a fost nevoită, așadar, să se reorienteze. Iar Ralf Rangnick (65 de ani), fost interimar la Manchester United și actual selecționer la naționala Austriei, a mărturisit că a fost contactat de ”bavarezi”.

Neamțul a precizat însă că focusul său este pe reprezentativa Austriei, dar și că a înștiințat Federația Austriacă de Fotbal despre interesul celor de la FC Bayern pentru serviciile lui.

”Bayern m-a contactat și am informat federația austriacă despre asta. Focusul meu este pe Austria și pe EURO. Dacă Bayern îmi spune 'te vrem'... Atunci va trebui să mă întreb: 'chiar vreau asta?'”, a spus Ralf Rangnick, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe rețelele social media.

La naționala Austriei, Ralf Rangnick a bifat 20 de apariții la cârma reprezentativei și a înregistrat o medie de 1.95 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

La Manchester United, antrenorul a fost prezent pe banca ”diavolilor roșii” în 29 de meciuri și a însemnat 1.45 puncte pe meci, potrivit sursei anterior menționate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!