Vestea care ii da peste cap toate calculele lui Tatarusanu: au inceput negocierile cu PSG! Ultimele detalii despre transferul romanului

Vestea care ii da peste cap toate calculele lui Tatarusanu: au inceput negocierile cu PSG! Ultimele detalii despre transferul romanului

Transferul lui Ciprian Tatarusanu la Napoli pare sa fi intrat in impas.

Portarul roman isi daduse acordul pentru o revenire in Serie A, iar detaliile contractului ar fi urmat sa fie discutate saptamana viitoare, insa se pare ca Napoli are si alte piste pe care le testeaza.

Potrivit Tuttosport, Ancelotti il vrea pe Kevin Trapp de la PSG. Jurnalistii italieni noteaza ca Napoli a inceput deja negocierile cu PSG pentru mutarea portarului german. Trapp ar urma sa vina la PSG sub de imprumut, pentru un sezon, cu optiune de cumparare.

Trapp a ajuns a treia varianta la PSG o data cu venirea lui Buffon. Legendarul portar italian si Areola sunt cei care lupta cu sanse reale pentru un post de titular in acest moment.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT