FOTO ȘI VIDEO Schimbat la pauză, Kylian Mbappe a refuzat să meargă pe banca de rezerve! Momente bizare la meciul lui PSG

kylian mbappe AS Monaco PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2024, 23:46
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2024, 23:47
Kylian Mbappe a rezistat doar o repriză pe teren la meciul lui Paris Saint-Germain cu AS Monaco, din Ligue 1.

După ce Mbappe i-a anunțat pe conducătorii lui Paris Saint-Germain că nu își va prelungi contractul scadent în vară și, cel mai probabil, va semna cu Real Madrid, antrenorul Luis Enrique a schimbat abordarea în ceea ce îl privește pe starul francez.

Kylian Mbappe, schimbat la pauză de Luis Enrique, fără să aibă probleme medicale

În urmă cu două etape, contra lui Nantes (2-0), Mbappe a fost introdus pe teren în minutul 62 și a marcat un gol din penalty. După meci, Luis Enrique spunea că motivul pentru absența atacantului din primul 11 este legat de programul încărcat al lui PSG și nevoia ca toți jucătorii să fie proaspeți.

Vineri, contra lui AS Monaco, Mbappe a fost titular, dar a fost înlocuit la pauză, când era 0-0. Luis Enrique a decis să îl trimită în locul șeptarului pe Randal Kolo Muani.

Mbappe nu a mers însă pe banca de rezerve, așa cum se obișnuiește în fotbal. La scurt timp după startul reprizei secunde, atacantul a apărut în haine noi și, destul de relaxat, a mers să urmărească restul jocului dintr-o lojă în care se afla și mama sa.

Presa franceză susține că Mbappe nu a acuzat vreo problemă medicală, decizia de a fi înlocuit aparținându-i în totalitate antrenorului Luis Enrique.

Pentru Mbappe a fost primul meci din acest sezon în care a fost înlocuit la pauză. După anunțul conform căruia va semna cu Real Madrid în vară, atacantul a fost rezervă neutilizată contra lui Lille (3-1), iar în partidele cu Nantes, Rennes și Monaco a jucat câte 28, 65, respectiv 45 de minute.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!