PSG, pe punctul să piardă un star! Jucătorul s-a înțeles cu Juventus pentru un contract până în 2026 

PSG Juventus Torino Leandro Paredes Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 13:15
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 13:15

PSG este pregătită să renunțe la un jucător important din ultimele sezoane. 

PSG a început perfect noul sezon din Ligue 1, marcând 10 goluri în primele două etape. Le-a învins categoric pe Clermont, 5-0, și pe Montpellier, 5-2, și s-a poziționat pe primul loc în clasament.

În ambele partide, Christophe Galtier (55 ani) nu a mizat pe Leandro Paredes (28 ani) din primul minut, ci a optat pentru cuplul Marco Verratti (29 ani) - Vitinha (22 ani). Mijlocașul central a fost introdus în actul secund, atât în victoria cu Clermont, cât și cea cu Montpellier. Spre deosebire de sezonul trecut, când Paredes era o piesă de bază în sistemul lui Mauricio Pochettino (50 ani). 

Paredes, final de drum la PSG?

Nicolo Schira, jurnalistul specializat în transferuri, susține că argentinianul este pe picior de plecare de la PSG și că a ajuns la un acord cu Juventus. 

„Leandro Paredes este din ce în ce mai aproape de Juventus. A ajuns la un acord privind un contract până în 2026”, a postat Nicolo Schira pe contul oficial de Twitter. 

Paredes a fost transfereat de campioana Franței în iarna lui 2019, când i-a plătit lui Zenit 40 de milioane de euro în schimbul său. În 116 meciuri pentru PSG, închizătorul a marcat 3 goluri și a oferit 10 pase decisive. Totodată, și-a trecut în palmares 3 titluri în Ligue 1, două Cupe ale Franței, 3 Supercupe și o Cupă a Ligii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!