PSG bayern draxler Julian Draxler Transfer Franta

O vedeta de la PSG s-a hotarat si e gata sa plece in vara! Bayern, in pole-position pentru aducerea fotbalistului de nationala

Jucatorii mai si pleaca de la PSG, chiar daca viata si conditiile de la Paris sunt exceptionale.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 21 Aprilie 2021, 09:58
Data actualizarii: Miercuri 21 Aprilie 2021, 10:01

Echipa condusa de Pochettino este in semifinalele Champions League, iar in campionat duce o lupta apriga cu Lille pentru titlul de campioana. Chiar si in ciuda performantelor, se pare ca Julian Draxler nu va mai continua la Paris din vara, acesta nedorind sa-si prelungeasca intelegerea care expira la finalul sezonului.

Principalul motiv e legat de timpul limitat pe care acesta l-a primit pe teren, nu doar in sezonul actual, ci si in trecut, iar fotbalistul vrea sa faca parte dintr-o echipa unde sa fie jucator de baza. Desi la inceputul anului declara pentru PSG TV ca "se simte excelent la echipa din Franta", Draxler pare ca s-a razgandit, desi sefii campioanei din Hexagon au incercat sa initize negocieri pentru prelungirea contractului.

  • O vedeta de la PSG s-a hotarat si e gata sa plece in vara! Bayern, in pole-position pentru aducerea fotbalistului de nationala

Desi Bayern are in lot jucatori de banda exceptionali, precum Sane, Gnabry, Coman, Douglas Costa sau Musiala, bavarezii par a fi hotarati sa se intareasca cu Julian Draxler, care ar reveni in Bundesliga din postura de jucator liber de contract. Draxler, care valora 40 milioane de euro in 2018, a marcat 7 goluri in 56 de partide pentru nationala Germaniei.

Modifică setările cookies