Franta

”Mi-e rusine ca m-am culcat cu tine!” Lovitura primita de Neymar de la o fosta partenera de nebunii! Ce a putut sa-i faca

Brazilianul Neymar (28 de ani) e implicat la intervale regulate de timp in scandaluri referitoare la viata sa sexuala. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Mai 2020, 11:28
Data actualizarii: Luni 11 Mai 2020, 11:32

Acuzat in trecut inclusiv de viol, starul echipei PSG a mai incasat o lovitura, de aceasta data de la o tanara cu care a avut o scurta aventura.

Flayslane e numele vedetei din Brazilia care a trecut prin patul lui Neymar, in 2016, modelul recunoscand insa abia acum escapada amoroasa in compania fotbalistului.

„Rad ca să nu plâng”, a fost reactia ironica a lui Neymar pentru presa din tara natala, lasand de inteles ca totul nu e decat o nascocire cu care femeia respectiva incearca sa iasa in evidenta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minha doença é te querer demais❤????❤

O postare distribuită de FLAYSLANE???? (@flayslaneoficial) pe

Raspunsul lui Flayslane a fost insa unul extrem de veninos. ”Vreau sa spun un singur lucru, sunt destul de femeie ca sa-mi dau seama ce fac. Sunt foarte transparenta si nu am nici un motiv sa mint. A fost o intalnire intamplatoare. Vrei sa par o mincinoasa doar pentru ca tu esti Neymar si eu sunt un nimeni? Acum mi-e rusine ca m-am culcat cu tine”, a declarat bruneta. 

Mai mult, in apararea femeii a sarit inclusiv fostul sot al acesteia. ”Am inceput sa ma intalnesc cu ea la cateva luni dupa ce a fost cu Neymar. Nu e mincinoasa”, a spus acesta.

CITESTE SI

Modifică setările cookies