Franta

Messi, peste Ronaldo și pe social media. E singurul sportiv care a reușit asta într-o lună de zile: ce record are

După numeroase recorduri stabilite pe plan profesional, Lionel Messi reușește să performeze și în mediul online. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 August 2021, 14:00
Data actualizarii: Vineri 13 August 2021, 15:14

În decurs de o lună, starul argentinian a fost în centrul atenției datorită evenimentelor care s-au petrecut în jurul său. După ce a câștigat Copa America în fața Braziliei, Messi a trecut printr-o perioadă complicată, marcată de plecarea de la FC Barcelona după 21 de ani și semnarea unui contract cu PSG.

Toate cele trei momente importante din viața fotbalistului au fost marcate pe contul personal de Instagram cu poze și mesaje pentru fani, iar fiecare dintre cele trei postări a reușit să intre în topul celor mai apreciate fotografii publicate de un sportiv pe Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

(Locul 1 - 21,8 milioane de like-uri)

Astfel, în acest moment, Lionel Messi are cele mai apreciate trei postări ale unui atlet de pe Instagram, pe locul patru fiind urmat de Cristiano Ronaldo. 

Messi, impresionat de primirea de la Paris
 

După 21 de ani petrecuți la Barcelona, Lionel Messi s-a transferat la PSG. Contractul este valabil două sezoane, cu posibilitatea de prelungire pentru încă unul. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

(Locul 2 - 20,8 milioane de like-uri)

Decizia a fost una dificilă de luat atât pentru starul argentinian, cât și pentru familia sa, așa cum avea să declare într-un interviu acordat pentru ESPN.

După conferința de presă în cadrul căreia a fost prezentat în mod oficial, Lionel Messi a oferit mai multe interviuri pentru diverse publicații și televiziuni din lume, unde a vorbit despre transferul la PSG și felul în care i s-a schimbat viața lui, dar și celor dragi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

(Locul 3 - 20,7 milioane de like-uri)

"Este incredibil tot ceea ce s-a întâmplat de când am venit la Paris. Este o nebunie că oamenii au ieșit pe străzi de când cei de la FC Barcelona au anunțat că plec. Oamenii au ieșit fără să fie nimic oficial. Toată această afecțiune a fost impresionantă.", a mărturisit fotbalistul.

CITESTE SI
Modifică setările cookies