Stoican, Stelea, Prodan si Falemi se antreneaza pentru CEL MAI LUNG meci de fotbal! Fostii jucatori vor participa la maratonul de 24 de ore de la Cluj

Clujenii s-au incalzit pentru finala Cupei cu cel mai lung meci de fotbal! Maratonul "Fotbal fara Rosu" de 24 de ore a ajuns in Ardeal! 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Mai 2015, 21:19
Data actualizarii: Duminica 31 Mai 2015, 21:24

Stoican, Stelea, Prodan si Falemi au mers in orasul finalistei Cupei Romaniei sa ii pregateasca pe fanii clujeni pentru meciul cu Steaua!  Ar vrea sa vada la fel de multe goluri pe National Arena cate au dat si ei la Cluj, la maratonul de fotbal fara rosu!

"Sunt convins ca cei de la Universitatea vor face un meci mare", a spus Stoican, fostul antrenor al lui Dinamo.

Fost jucator la Steaua, Nana Falemi a pariat pe campioana Ligii I, chiar daca echipa din Ghencea a luat titlul cu mari emotii.

"N-am mai vazut de mult timp un final de campionat atat de dramatic, a fost obositor din punct de vedere psihic, m-am consumat mult. Nici nu m-am putut bucura la sfarsit, efectiv n-am mai avut forta sa ma bucur", a spus Falemi. 

Startul Maratonului de Fotbal Gillette Mach3 va fi dat, in Cluj, pe 30 mai, ora 14:00, de catre Flavius Stoican, Nana Falemi, Daniel Prodan, Bogdan Stelea!

Toate detaliile sunt pe www.sport.ro!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!