Steaua a dat afară 8 jucători! Nume grele printre cei disponibilizați, inclusiv ”mintea limpede de la mijlocul terenului”

Steaua Claudiu Dragu liga 2 Liviu Bajenaru vasile buhaescu Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iunie 2022, 14:36
Data actualizarii: Marti 14 Iunie 2022, 14:37

Clubul din Liga 2 a mai precizat că reunirea echipei pentru noul sezon va avea loc pe 20 iunie.

Steaua București, echipa din Liga 2 care momentan nu are drept de promovare în primul eșalon, a anunțat pe pagina oficială de Facebook că a renunțat la serviciile a opt fotbaliști.

Astfel, pregătirile pentru noul sezon vor fi reluate pe data de 20 iunie fără următorii jucători: Liviu Băjenaru, Ovidiu Morariu, Sergiu Bactăr, George Călințaru, Dragoș Huiban, Robert Neacșu, Vasile Buhăescu și Claudiu Dragu.

Surprinde prezența veteranului Băjenaru (39 de ani), prezentat ca fiind ”mintea limpede de la mijlocul terenului”.

Dați afară, dar prezentați elogios de club

De altfel, toți cei disponibilizați au avut parte de scurte prezentări cu ocazia despărțirii de echipă:

”Liviu Băjenaru (39 de ani) - Mintea limpede de la mijlocul terenului. Prin marea sa experiență a ajutat la obținerea celor două promovări consecutive ale echipei.

Vasile Buhăescu (34 de ani) - A evoluat în 20 de meciuri pentru echipa noastră, pentru care a marcat de 6 ori și a oferit 3 assisturi.

Sergiu Bactăr (26 de ani) - Un fotbalist care s-a alăturat proiectului de la Steaua din Liga a 4-a, fiind un fundaș foarte util.

Ovidiu Morariu (32 de ani) - Un fundaș puternic care a asigurat stabilitatea în apărarea Stelei, de câte ori s-a apelat serviciile sale.

George Călințaru (33 de ani) - A reușit să marcheze goluri importante și multe pase decisive în cei doi ani petrecuți în Ghencea.

Dragoș Huiban (32 de ani) - A contribuit la promovarea echipei în Liga a 2-a, iar în acest sezon, a reușit 2 goluri și 2 assist-uri în 20 de meciuri jucate.

Robert Neacșu (22 de ani) - Un fundaș de travaliu, care a avut evoluții foarte bune în tricoul Stelei în meciurile care ne-au asigurat prezența în play-off.

Claudiu Dragu (30 de ani) - Un atacant bătăios, transferat în iarnă, care a marcat un gol în 9 meciuri pentru Steaua”, au scris cei de la Steaua pe pagina de Facebook.

Foto: Facebook - Steaua București

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!