Fotbal intern

Reacția lui Ladislau Boloni înaintea zilei în care FRF îl va anunța selecționer pe Edi Iordănescu 

Răzvan Burleanu a negociat zilele trecute intens cu Edi Iordănescu, iar fostul antrenor de la CFR și FCSB a fost convins să preia prima reprezentativă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 17:13
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 17:28

Înainte să atace "pista" Edi Iordănescu, oficialii FRF i-au făcut pressing lui Ladislau Boloni, antrenor cu experiență, a patra variantă a celor de la Casa Fotbalului după Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu. 

Boloni i-a așteptat pe Burleanu și Stoichiță la Nisa, apoi a sosit în țară pentru o nouă rundă de negocieri. S-au vehiculat mai multe variante din cauza căroră Boloni n-ar fi acceptat propunerea, dar până azi nu oferise nicio declarație. 

În cele din urmă, cu un aer misterios, fostul mare mijlocaș al Stelei a lăsat să se înțeleagă că va explica pe larg de ce nu va prelua reprezentativa tricoloră.

Boloni spune că e la Odorheiu Secuiesc

”Sunt încă în țară, acum sunt într-un loc foarte frumos, la Odorheiul Secuiesc, este un loc foarte plăcut. Da, voi organiza o conferință de presă, dar nu știu să vă zic data fiindcă nu am stabilit-o încă. Cu puțină imaginație, puteți să vă dați seama când urmează să fie”, a declarat Boloni, potrivit playsport.ro.

Ladislau Boloni nu ar fi fost de acord cu o serie de clauze impuse în contract de cei de la FRF, astfel că Burleanu și colegii lui s-au orientat către Edi Iordănescu.

"Sunt șanse foarte mari, mai multe nu pot să spun. Toate detaliile le va oferi Mihai Stoichiță. Tot ce pot să spun este că-mi doresc foarte mult, de aceea sunt aici", a declarat Edi Iordănescu, sâmbătă, la ieșirea din sediul FRF.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies