Fotbal intern

FOTO Oltenii au declanșat artificiile ironice la Universitatea - Rapid. Bannerul veninos afișat

Universitatea Craiova - Rapid, meci din etapa a 22-a a Ligii 1, a propus și multe faze de poartă în prima repriză, dar și spectacol în tribune.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 20:46
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 21:00

Atmosfera de pe Ion Oblemenco a fost animată și de cei peste 1.000 de fani ai giuleștenilor care au venit la meciul din runda a 22-a. Au arborat steaguri, au cântat non-stop și au și-au încurajat echipa, cu aceeași intensitate, și după ce Elvir Koljic a deschis scorul, în minutul 5, după o fază croșetată de Ivan. 

"Când un Rapid se înființează, tot Știința îl retrogradează"

În timpul primei reprize, fanii oltenilor au afișant un banner cu trimitere la trecutul adversarei de azi. Nou-promovată, Rapid a devenit una dintre surprizele acestei ediții, chiar dacă mulți oameni din fotbal nu le dădeau șanse elevilor lui Mihai Iosif și Adrian Matei să impresioneze. 

Suporterii din Bănie au arborat un mesaj ironic: "Când un Rapid se înființează, tot Știința îl retrogradează", au scris suporterii formației lui Mihai Rotaru, o grupare contestată, la rândul ei, de cei de la FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu. 

Interesant e că înaintea acestei partide, Craiova și Rapid sunt la egalitate de puncte, 32. Gazdele sunt pe 5 datorită unui golaveraj superior, în timp ce trupa din Giulești e pe 7. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies