Fotbal intern

N'Doye este gata de noua meserie! Dezvaluire senzationala: "Nu va faceti griji, o sa ajunga si pe la Bucuresti! Nu prea doarme noptile" Ce facea senegalezul la fosta echipa

Ousmane N'Doye a ramas in memoria microbistilor din Romania atat pentru evolutiile de pe teren, cat si pentru aparitiile din afara lui.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Decembrie 2018, 17:28
Data actualizarii: Vineri 07 Decembrie 2018, 17:30

Fost director sportiv la Dinamo, actual presedinte la CSM Resita, Cristi Bobar, si-a adus aminte de pataniile cu Ousmane N'Doye pe vremea in care acesta a evoluat la Deva, in sezonul 2016/2017. N'Doye se pregateste sa devina antrenor! El a jucat in Liga 1 la Vaslui, Dinamo si Astra.

"L-am avut in echipa pe N'Doye la Cetate Deva. Din cate stiu se va intoarce la Targu Mures, unde va antrena o grupa de juniori. Ce i-a placut in Romania? Fetele! La Deva nu a avut salariu mare, a stat intr-un hotel destul de modest, dar era destul de iubit. Mai intai a fost iubit in oras, apoi in hotel. El se face foarte placut.

Trebuie sa recunoastem ca lui Dinamo ii lipseste un astfel de jucator. A fost unul dintre cei mai buni mijlocasi straini. Nu va faceti probleme, va ajunge si prin Bucuresti. El nu prea doarme noptile" a declarat Cristi Bobar pentru Gazeta.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies