Kira Hagi Gica Hagi Fotbal intern

Incredibil! "Da, chiar acolo jucam!" Kira Hagi, departe DE TOT ce ti-ai imaginat! Pe ce post joaca fotbal fiica lui Hagi

Kira Hagi (24 de ani) a studiat actoria in America, dar s-a intors sa-si construiasca un nume pe scena din Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Martie 2021, 21:40
Data actualizarii: Vineri 05 Martie 2021, 21:54

Inainte sa-si gaseasca drumul, Kira le-a incercat pe toate! A fost atrasa inclusiv de fotbal si l-a si practicat! :) Kira a dezvaluit ca a jucat pana la 14 ani in echipa scolii. Nu a avut insa talent pentru atac, asa cum ar fi fost de asteptat. Kira a jucat fundas lateral!

"Iubesc fotbalul pentru ca-i iubesc si pe tata, si pe Ianis. Cand eram mica, am facut baschet, volei, atletism, de toate. Dar, am facut si fotbal, desigur. Am jucat fundas. Pozitia mea a fost fundas dreapta. Jucam cu numarul 3 si cu numarul 2. A tinut pana in clasa a 7-a sau a 8-a chestia asta, apoi m-am lasat de sport si m-am apucat de pictura.

  • Incredibil! Da, chiar acolo jucam! Kira Hagi, departe DE TOT ce ti-ai imaginat! Pe ce post joaca fotbal fiica lui Hagi

Pictam de mica, dar la sfarsitul liceului am dat BAC-ul la 'Art & Design'. Pictez si azi, n-am crezut ca picturile mele vor ajunge in casele oamenilor. Niste prieteni mi-au vazut picturile si le-au folosit in diverse amenajari", a spus Kira la Aleph News.

Kira Hagi joaca acum la Teatrul Nottara in piesa "Martha si George".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!