EXCLUSIV Gigi Becali despre un arbitru român din Liga Campionilor: ”Juca cu mine la cazinou, îmi cerea împrumut”

Gigi Becali FCSB Liga Campionilor Nicolae Grigorescu Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Mai 2022, 11:37
Data actualizarii: Luni 23 Mai 2022, 12:34

Patronul lui FCSB a făcut mai multe dezvăluiri despre legăturile sale cu ”cavalerii fluierului”.

Într-o intervenție la emisiunea ”Ora exactă în sport” de la postul PRO ARENA, Gigi Becali, patronul lui FCSB, a comentat pe seama legăturilor pe care le-a avut cu unul dintre arbitrii de top ai României, Nicolae Grigorescu.

”Avem 1 punct peste ei și suntem campioni. Eu exclud minciuna și hoția. Dacă voiam să fac eu hoție, luam 20 de campionate. Dar nu am vrut să fac, dar altfel când era ăla arbitru juca cu mine la masă. Am și uitat cum îl cheamă... de la Timișoara! 

Grigorescu, da (n.r. - tușierul Nicolae Grigorescu). Juca cu mine la cazinou. Îmi cerea împrumut și nu îi dădeam, ca să nu se interpreteze. I-am spus că dacă îi dau un împrumut, poate-mi face un favor și nu vreau. (n.r. - era președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor?) Da, era președinte!”, a recunoscut Becali.

Nicolae Grigorescu a fost unul dintre asistenții (pe atunci, termenul folosit era ”tușieri”) centralului Ion Crăciunescu în finala de Liga Campionilor din 1995, Ajax Amsterdam - AC Milan 1-0.

Ce spunea Gigi Becali, în 2010

În urmă cu aproximativ 12 ani, discursul lui Becali era cu totul altul. Patronul FCSB recunoștea că l-a ajutat pe fostul arbitru cu sume de bani.

„E om de cazinou (n.r. - despre Grigorescu), îl cunosc bine. Îl respect ca om. L-am şi ajutat de câteva ori. Mi-a cerut o dată 50.000 de euro şi altă dată 30.000. I-am dat, că la vremea respectivă banii ăştia nu însemnau nimic pentru mine. Nu mi i-a dat înapoi, dar nici eu nu i-am cerut”, a spus Gigi Becali, citat de Gazeta Sporturilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!