FRF, trimisa in judecata din cauza deciziilor luate post-pandemie! "Vom merge pana la TAS!" Cine i-a pus gand rau lui Razvan Burleanu

FRF, trimisa in judecata din cauza deciziilor luate post-pandemie! "Vom merge pana la TAS!" Cine i-a pus gand rau lui Razvan Burleanu

Federatia Romana de Fotbal a fost data in judecata. 

Cateva dintre Asociatiile Judetene de Fotbal s-au revoltat la adresa FRF dupa ce forul a luat decizia ca echipele, la care apar cazuri de coronavirus inainte de startul partidelor din barajul de promovare, sa piarda la masa verde. 

Potrivit presedintelui AJF Vrancea, Dan Dumitru, a declarat ca a dat Federatia in judecata, fiind dispus sa mearga pana la TAS. 

"Este adevarat ca am dat in judecata Federatia. Voi merge la TAS pentru ca nu mi se pare normal sa schimbe regulile pe parcursul jocului, echipele au un lot de doar 20 de jucatori si daca 6 dintre jucatori au COVID nu se mai poate juca.

Aceasta decizie reprezinta o lovitura puternica si din punct de vedere financiar pentru formatii, care au fost supuse la cheltuieli imense in ultima perioada.

Nu-l vom sustine pe Razvan Burleanu la viitoarele alegeri pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal. Noi am fost impotriva si la alegerile trecute", a mentionat Dan Dumitru, potrivit Realitatea Sportiva.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 12 iunie. 127 cazuri noi și 5 decese în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies