VIDEO EXCLUSIV "Doctorii și antrenorii știau!" "Chirurgul" a dezvăluit problema de sănătate care l-a ținut departe de campionatele puternice

Dan Alexa Arena Sport.ro Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 12:14
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 12:33

Dan Alexa a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la emisiunea Arena SPORT.RO și a vorbit despre greutățile prin care a trecut ca fotbalist.

Alexa a dezvăluit că toată cariera s-a confruntat cu o problemă fizică înnăscută ce l-a împiedicat să ajungă la un club mare din Europa.

Cu toate acestea, fostul jucător al lui Poli Timișoara, Dinamo și Rapid se declară mulțumit de performanțele pe care le-a obținut ca fotbalist date fiind circumstanțele.

"Eu cred că sunt unul dintre jucătorii care am reușit cu probleme, adică platfusul și... Adică eu făceam trei pași ca să-l ajung pe acela care făcea un pas. Îmi era foarte greu.

Doctorii și antrenorii știau despre aceste probleme. Eu eram conștient că pentru a face acei trei pași, eu trebuie să fac șase. Ca să fac șase, trebuie să fiu foarte pregătit și asta însemnat trezitul de dimineață.

Toată viața mea a fost canalizată în jurul fotbalului. Am reușit maximum. Mi-a dat Dumnezeu maximum din ce puteam obține. Am câștigat campionatul, am jucat la echipa națională... cred că mi-ar fi fost foarte greu să mă transfer în străinătate într-un campionat bun.

Am fost dedicat fotbalului, iar fotbalul te răsplătește. Asta este filozofia mea și în meseria de antrenor", a spus Dan Alexa la Arena SPORT.RO.

Dan Alexa s-a retras din activitate pe 15 martie 2014, iar ultima echipă pentru care a jucat a fost Poli Timișoara.

Pe parcursul carierei sale, mijlocașul defensiv a trecut pe la echipe precum Rocar, Poli Timișoara, FCU Craiova, Dinamo BJ Guoan, Rapid sau Anorthosis.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!