Dezvăluire neașteptată făcută de Mihai Stoica la 11 ani de la îndepărtarea lui Dumitru Dragomir de la conducerea LPF

Dumitru Dragomir LPF Mihai Stoica Fotbal intern Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 16:34
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 16:40

Mihai Stoica, managerul general al LPF, a făcut unele declarații surprinzătoare la adresa lui Dumitru Dragomir, fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Oficialul FCSB a dezvăluit că a fost vârful de lance al "revoltei" împotriva lui Dumitru Dragomir, însă recunoaște că a "eșuat lamentabil".

Întrebat despre "era" Dumitru Dragomir, MM a recunoscut că "Oracolul din Bălcești" a fost mai bun conducător decât s-a dovedit a fi ulterior Gino Iorgulescu.

MM a condus revolta împotriva lui Dumitru Dragomir

"A fost foarte corect. Eu am condus revolta împotriva lui Dragomir care, ulterior, a fost stinsă. Noi am vrut să îl dăm jos, eu am fost vârf de lance, şi nu am putut să îl dăm jos. Am eşuat lamentabil. Eu chiar credeam că e mai bine cu Gino, decât cu Dragomir. Dar a fost bine cu Dragomir", a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport.

Dumitru Dragomir, născut pe 30 mai 1946, a fost o figură emblematică a fotbalului românesc, activând ca jucător, președinte de club și, cel mai cunoscut, președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) din 1996 până în 2013.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!