NEWS ALERT Darius Olaru, OUT! Decizie surprinzătoare anunțată de Gigi Becali

Darius Olaru FCSB Gigi Becali Malcom Edjouma Fotbal intern Darius Olaru
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 13:16
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 13:23

Gigi Becali a anunțat că pregătește mai multe transferuri pentru această vară, deoarece vrea să-și mărească lotul de jucători de la FCSB.

Din articol

FCSB va avea de jucat în toamnă atât în campionat, cât și în competițiile europene, motiv pentru care Gigi Becali vrea să-și construiască un lot puternic, pentru a putea face față pe două fronturi.

Becali a anunțat că Edjouma va reveni la FCSB și îi va lua locul în prima echipă lui Darius Olaru, unul dintre jucătorii care au dus greul în acest sezon. Mai mult, latifundiarul din Pipera a lămurit și situația lui Luis Phelipe.

"Edjouma se întoarce. El poate să fie în locul lui Olaru. El nu mai joacă, el pierde mingea, e talentat, dar face floricele și pierde mingea. Pierzi mingea, te-ai nenorocit cu mine, stai pe bancă.

Luis Phelipe rămâne. Eu vreau lot mare, că am multe meciuri de jucat", a spus Gigi Becali la Fanatik.

Despre Darius Olaru

Olaru a făcut pasul către FCSB la începutul anului 2020, după ce Gigi Becali a plătit 600.000 de euro în schimbul său.

Darius Olaru a strâns 38 de meciuri în tricoul FCSB-ului în acest sezon, reușind că marcheze 14 goluri și să ofere patru pase decisive.

Cotat la 6,5 milioane de euro de site-urile de specialitate, mijlcașul ofensiv în vârstă de 26 de ani mai are contract cu clubul lui Gigi Becali până în iunie 2028.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!