Malcom Edjouma face spectacol la SSC Bari nu doar pe teren. Italienii, incursiune în viața mijlocașului

Malcom Edjouma SSC Bari Fotbal intern Malcom Edjouma / Foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Martie 2024, 16:57
Data actualizarii: Sambata 16 Martie 2024, 16:58

Malcom Edjouma, mijlocașul francez al lui Bari, a demonstrat că viața unui fotbalist nu se rezumă doar la sport. Pe lângă talentul său pe teren, Edjouma are o pasiune pentru "Manga and Anime" japoneze.

Din articol

Până de curând, profilul său de Instagram îl înfățișa pe Monkey D. Luffy, protagonistul celebrului serial "One Piece". De asemenea, Edjouma a distribuit frecvent pe Instagram Stories fragmente din anime-uri precum "Jujutsu Kaisen".

Interesele lui Edjouma nu se opresc aici. Mijlocașul are o aplecare și pentru vestimentație, purtând adesea ținute extravagante.

  • Malcom Edjouma

Edjouma nu este singurul jucător din Serie B cu pasiuni dincolo de fotbal. Mulți dintre colegii săi au hobby-uri diverse, demonstrând că viața unui fotbalist poate fi bogată și dincolo de teren, scriu italienii de la Tutto Bari.

Cifrele lui Edjouma

În acest sezon, Malcom Edjouma a jucat 19 meciuri în Serie B, pentru Bari, reușindă să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă. A adunat 968 de minute.

Malcom Edjouma este împrumutat de FCSB la SSC Bari până la finalul acestui sezon, însă sunt șanse mari ca francezul să rămân în Italia, deoarece s-a adaptat la fotbalul italian după un început complicat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!