CS Dinamo Adrian Frățilă Danut Lupu Liga 3 Muscelul Campulung Fotbal intern

FOTO CS Dinamo și arbitrul Adrian Frățilă, ce băieți! Cum a salvat-o echipa lui Dănuț Lupu de la retrogradare în minutul 90 pe Muscelul Câmpulung

Echipa de fotbal a clubului sportiv din ”Ștefan cel Mare” a jucat acasă în ultima etapă din play-out-ul Ligii 3.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Mai 2023, 12:10
Data actualizarii: Duminica 28 Mai 2023, 12:21

Sâmbătă seara, în ultima etapă din play-out-ul Ligii 3, CS Dinamo și ACS Muscelul Câmpulung Elite s-au întâlnit în ”Ștefan cel Mare”, într-un meci capital pentru oaspeți, care luptau pentru evitarea retrogradării.

După 0-0 la pauză, au început să curgă golurile în repriza secundă. 

Show de zile mari în ultimele 3 minute, după ce Dinamo a schimbat portarul

Muscelul a deschis scorul (65), Dinamo a egalat (71), iar în ultimele 3 minute ale întâlnirii s-a desfășurat show-ul care i-a făcut pe puținii spectatori prezenți în ”Ștefan cel Mare” să strige revoltați către centralul Adrian Frățilă: ”Băi, nu ți-e rușine, că arbitrezi niște copii?!”.

Sub privirile lui Dănuț Lupu, CS Dinamo a schimbat mai întâi portarul, iar Muscelul a început să primească în preajma careului lovitură liberă după lovitură liberă și a făcut 2-1 (87).

Centralul Adrian Frățilă a dat penalty în minutul 90 și a fluierat instantaneu finalul

Gazdele au egalat repede (89), dar în minutul 90 centralul Frățilă a dat penalty-ul izbăvitor, de 3-2, pentru Muscelul, după care a fluierat instantaneu, aproape speriat să nu se mai întâmple ceva, finalul întâlnirii.

Muscelul s-a salvat in extremis de la retrogradare, iar râsetele din tribună au completat show-ul grotesc de pe terenul central din ”Ștefan cel Mare”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!