CS Dinamo flacara moreni Liga 3 play-off Real Bradu Fotbal intern

Incredibil cum a ratat CS Dinamo calificarea în play-off-ul de promovare în Liga 2! În meciul contracandidatelor la play-off s-a terminat exact cât trebuia, cu gol în minutul 90

Echipa de fotbal a clubului sportiv din ”Ștefan cel Mare” va continua mai mult ca sigur în al treilea eșalon și din sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Martie 2023, 15:00
Data actualizarii: Duminica 26 Martie 2023, 15:06

CS Dinamo, echipa de fotbal a clubului sportiv din ”Ștefan cel Mare”, a ratat calificarea în play-off-ul de promovare în Liga 2 în ultima etapă de campionat, de o manieră incredibilă.

”Câinii” lui Dănuț Lupu și Marius Bratu au făcut un 1-1 sâmbătă în deplasare la FC Pucioasa, dar duelul contracandidatelor Real Bradu și Flacăra Moreni a avut o evoluție cel puțin ciudată.

Real Bradu - Flacăra Moreni 2-3 după 2-0 la pauză și CS Dinamo este out

”Real Bradu se califică în premieră în play-off, chiar dacă a cedat cu 2-3 (2-0) în faţa echipei Flacăra Moreni!

Spectatorii prezenţi astăzi într-un număr destul de mare pe stadionul din Bradu au avut ce vedea în confruntarea susţinută de echipa noastră cu cei de la Flacăra Moreni. 

A fost un meci cu o prima repriză controlată în totalitate de Real Bradu, după o dublă a lui Pirciu. Situaţia s-a schimbat radical în mitanul al doilea, când echipa vizitatoare a reuşit să înscrie de 3 ori şi să se impună în cele din urmă. 

Eliminare la Real Bradu, urmată de golul 3 pentru Flacăra Moreni

La reuşita de 2-2 a Moreniului a fost eliminat Mitrache, astfel că echipa lui Alin Popescu a fost nevoită să se apere a menţine rezultatul, însă pe final scorul a devenit 2-3.

Nu a fost însă un rezultat decisiv în economia grupei a patra, pentru că CS Dinamo a făcut doar egal cu Pucioasa, scor 1-1.

În clasamentul final al sezonului regulat diferenţa s-a făcut la meciurile directe, unde argeşenii au stat mai bine, după 3-2 la Bradu şi 2-2 la Bucureşti. 

În acest context, Real Bradu ocupă locul al patrulea şi va evolua pentru prima dată în play-off”, au precizat cei de la Real Bradu pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Flacăra Moreni a marcat golul victoriei în minutul 90 și a obținut și ea poziția de play-off, în locul lui Dinamo!

Astfel, CS Tunari (40 de puncte), SC Popești Leordeni (33 de puncte), Flacăra Moreni (23 de puncte) și Real Bradu (22 de puncte, golaveraj 22-36) ajung în play-off, în timp ce CS Dinamo (22 de puncte, golaveraj 35-31) se duce în play-out!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!