VIDEO EXCLUSIV Continuă seria atacurilor către conducerea FRF: "Așa se face în lumea civilizată, nu mergem cu colindul" 

După plecarea lui Mirel Rădoi, oficialii Federației Române de Fotbal caută antrenor pentru preluarea echipei naționale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 14:24
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 14:42

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au discutat cu Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu, însă aceștia au refuzat propunerea venită din partea Federației Române de Fotbal.

Următorul pe listă a fost Dan Petrescu, cel care urmează să ofere un răspuns în zilele următoare, în funcție de discuțiile atât cu oficialii campioanei României, cât și cu cei de la Federație. 

Într-o intervenție telefonică la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Florin Prunea a declarat că strategia adoptată de Răzvan Burleanu nu a fost una potrivită, dând dovadă de amatorism. 

"Chiar nu se pricep, nu așa se negociază cu un antrenor. Un conducător adevărat, dacă vrea să dea încredere tuturor, pune mâna pe o hârtie, face patru-cinci oferte oficiale și negociază cu toți în același timp. Așa se face în lumea civilizată, pune semnătura FRF și negociază pe documente. D-abia după aceea ne întâlnim față în față. Nu mergem cu colindul, că mai este timp până la Crăciun. Ne-am cam săturat de chestiunile astea.

Eu cred că fiecare e liber să facă ce dorește cu meseria lui. Nici eu nu m-aș supăra dacă Petrescu merge la națională. Ar părea că Burleanu nu mai are probleme cu Generația de Aur, așa cum s-a mai spus. Total fals, el are o ură viscerală față de Generația de Aur. Dar nu trebuie să ne supărăm eu sau Gică Popescu, e șansa lui, trebuie să-l sprijinim.", a declarat Florin Prunea la PRO X.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!