Coman suspendat, Bornescu vrea sa plece! Mihai Roman, noul portar al Rapidului? :)

Autor: Sport.ro
Sambata 19 Martie 2011, 08:07

	Coman suspendat, Bornescu vrea sa plece! Mihai Roman, noul portar al Rapidului? :)

Mihai Roman a terminat meciul cu Gloria Bistrita in poarta dupa eliminarea lui Dani Coman si a primit indicatii din spatele portii de la rezerva Mircea Bornescu.

In minutul 78 al meciului Gloria Bistrita - Rapid 3-2 a avut loc momentul care a decis soarta celor 3 puncte. Dani Coman a comis un fault in pozitie de ultim aparator si a primit cartonas rosu! Jucatorul pe care Sumudica l-a dorit in iarna la Rapid, Bajenaru, a transformat penaltiul si astfel Gloria a castigat cele 3 puncte.

Nu Bornescu a fost cel care l-a inlocuit pe Dani Coman ci Mihai Roman! Extrema Rapidului a intrat in poarta pentru ca Sumudica facuse toate cele 3 schimbari inca din minutul 62. Roman nu a putut apara penaltiul si a fost aproape sa mai primeasca un gol la ultima faza a meciului cand Ilie Iordache a sutat insa in bara.


Roman a avut in prima faza un ajutor de la rezerva de portar a Rapidului, Mircea Bornescu. Acesta a stat in spatele portii si i-a dat cateva indicatii. Doar cateva minute a durat acest lucru, Centralul partidei, Unimatan, interzicandu-i goalkeeperului sa stea in spatele portii.

Situatia din poarta Rapidului ramane incerta. Daca etapa viitoare cand Rapid joaca impotriva lui Gaz Metan Medias titular va fi Bornescu, Coman fiind suspendat dupa eliminarea de aseara, ProSport dezvaluie ca Bornescu s-a saturat sa fie rezerva lui Dani Coman si a cerut explicatii de la Dinu Gheorghe. "Nu stiu eu de ce nu joci. Vorbeste cu Sumudica, el e antrenor!" ar fi spus "Vama". Se pare ca Bornescu e hotarat sa plece de la vara daca situatia nu se schimba.

Rezerva lui Bornescu la meciul cu Gaz Metan va fi pustiul de 21 de ani, Catalin Straton, cel care mai are doar 3 meciuri la prima echipa a Rapidului.

Condiții de muncă reglementate pentru angajații care lucrează de acasă
BRAT

Modifică setările cookies