Claudia Chiper carmen bucuresti Farul Constanta fotbal feminin nationala moldovei Fotbal intern

OFICIAL Căpitanul naționalei Moldovei a semnat cu Farul Constanța! ”Achiziție de marcă într-un proiect ambițios”

Clubul lui Gheorghe Hagi mută pe toate planurile în această vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 12:26
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 12:28

Farul Constanța a anunțat transferul căpitanului naționalei Moldovei, Claudia Chiper, la echipa feminină a clubului, nou-promovată în prima ligă.

Clubul Farul Constanța a anunțat o achiziție de marcă, aducând căpitanul naționalei Republicii Moldova, Claudia Chiper, în cadrul proiectului lor ambițios.

Născută pe 16 iunie 1995 în Republica Moldova, Claudia Chiper aduce un impresionant palmares și experiență în fotbalul de performanță. 

Cu abilități remarcabile ca mijlocaș sau atacant, ea și-a început cariera la FC Noroc Nisporeni în Moldova și apoi a strălucit la cluburi precum Heniu Prundu Bîrgăului, AE Famagusta și Pyros Limassol din Cipru. 

De asemenea, ea a făcut parte din prestigioasa FC Barcelona Football Academy, cu care a reușit să câștige Cupa Ciprului.

Claudia Chiper, de la Carmen București la Farul Constanța

Claudia a mai jucat și în Suedia, la FK Smedjebacken, precum și în Italia, la Apulia Trani. În ultimul sezon, ea a fost o parte importantă a echipei Carmen București din România, contribuind la câștigarea Cupei României”, a notat Federația Moldovenească de Fotbal pe site-ul oficial.

Chiper este fotbalista numărul 1 a Moldovei, cu cele mai multe selecții din istorie (47) și goluri înscrise (7) la echipa națională.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!