Dan Petrescu Cristian Negut Fotbal intern

"Am ridicat trofeul și am medalie de campion. Dan Petrescu e un tip dificil, nu e maleabil!" Petrescu, pus la zid de un fotbalist din Superliga

Metodele și atitudinea lui Dan Petrescu nu sunt pe placul tuturor elevilor săi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 19:13
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 19:25

Cristian Neguț, căpitanul Chindiei Târgoviște, a cucerit sezonul trecut titlul cu CFR Cluj, formație care joi seara, de la 22:00, joacă la Praga, cu Slavia, în etapa a treia din Conference League (LIVE pe Pro Arena și VOYO). 

În vârstă de 26 de ani, Neguț a fost împrumutat de Chindia din ianuarie până la finele campionatului la trupa lui Dan Petrescu. Fotbalist cu profil ofensiv, care poate evolua pe mai multe posturi, jucătorul cotat la 400.000 de euro nu a fost păstrat de CFR. 

  • Dan Petrescu și jucătorii de la CFR Cluj

Neguț vs Dan Petrescu

Neguț demonstrează la începutul acestui sezon că e unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Superliga. Într-un interviu pentru playsport, atacantul care mai are contract cu Chindia până pe 30 iunie 2023 spune că "Petrescu nu e un antrenor maleabil". 

”Prima oară m-a sunat Bilaşco, dar nu prea mi-a plăcut propunerea pe care mi-au făcut-o din punct de vedere financiar. Am zis că trebuie să încerc, este cea mai bună echipă din România. Ulterior, am acceptat-o. Am avut propuneri mai bune şi din alte părţi, dar ne-am înţeles să merg împrumut. Cât am fost folosit, a fost totul bine, consider că mi-am făcut treaba. După, a venit o perioadă în care nu am mai fost folosit.

Nu aş putea să spun (n.r. de ce n-a mai fost folosit). Mă pregăteam la fel şi, din moment ce nu intri o dată, de două ori, parcă îţi pierzi încrederea în tine şi o iei la vale. Ţinând cont de ultima parte, nu mi-aş fi dorit să mai rămân, chiar dacă ei mă doreau. Voiau să mă oprească, doar că nu s-au înţeles cu cei de la Chindia. Cereau 250.000 de euro, pe când CFR voia să dea mai puţin.

Şi, totodată, nu voiam nici eu să mă duc. Nu mă trăgea inima să rămân la Cluj. Sunt, totuşi, bucuros că am reuşit să iau titlul. Am ridicat trofeul şi am o medalie de campion. E un tip dificil (n.r. Dan Petrescu), un antrenor bun, pentru că cifrele şi trofeele o arată. Totuşi, nu este un antrenor maleabil, să intre pe sub pielea unui jucător. Asta am simţit eu, ţinând cont că el a insistat să merg la CFR”, a spus Cristian Neguț, conform Playsport.

  • 400.000 este cota de piață a lui Cristian Neguț
  • 450.000 de euro valora în iunie 2021
  • 1,76 m e înălțimea lui Neguț
  • 9 partide a jucat în acest sezon din Superliga
  • A marcat un gol și a reușit două pase decisive
Modifică setările cookies