"A vrut sa bea 50 de whiskey si nu l-am lasat!" Reactia lui Gabi Tamas dupa aceasta intamplare: totul a fost dezvaluit de un fost coleg al fundasului

"A vrut sa bea 50 de whiskey si nu l-am lasat!" Reactia lui Gabi Tamas dupa aceasta intamplare: totul a fost dezvaluit de un fost coleg al fundasului

Gabi Tamas (36 de ani) a fost coleg cu Adrian Iencsi (45 de ani) in Rusia, la Spartak Moscova.

Totul se intampla cand cei doi evoluau impreuna la Spartak Moscova, in Rusia. Iencsi a fost primul ajuns la Spartak, in 2003, iar Tamas a sosit un an mai tarziu.

Actualul antrenor al Rapidului, Adrian Iencsi, si-a adus aminte de un episod amuzant care i-a avut pe cei doi in prim-plan.

Iencsi a iesit in oras cu Tamas, iar acesta i-a promis ca nu va bea decat o bere. Ajuns la restaurant, Tamas a vrut sa bea 'un 50 de whiskey', dar Iencsi nu l-a lasat, moment in care Tamas s-a suparat si a plecat.

"El daca avea un alt comportament probabil ca putea sa fie mult mai sus. O intamplare in Rusia, stiu ca nu l-am lasat sa bea whiskey la o masa. Eu i-am spus, bai noi nu mai iesim. Daca vrei sa bei o bere rece cu mine, poti. Dar daca vrei sa bei altceva sa stii ca eu nu mai ies cu tine. Mi-a promis lucrul acesta si el a vrut sa bea un 50 de whiskey si eu m-am suparat si am zis nu. In acel moment si-a trantit portofelul si cheile de la masina si a fugit de la masa, a plecat", a spus Adrian Iencsi pentru Telekom Sport.

Cei doi fosti colegi se vor intalni din nou in sezonul viitor, insa din posturi diferite. Adrian Iencsi a fost numit noul antrenor al Rapidului, in timp ce Gabi Tamas a ales sa semneze cu U Cluj, unde va evolua in continuare ca jucator. Ambii se vor lupta la promovare in Liga 2.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies