Fotbal extern

Zimbru Chișinău, ca Dinamo! Echipa simbol al fotbalului din Moldova va juca barajul pentru evitarea retrogradării

În ultima etapă, formația antrenată de italianul Michele Bon, fostul secund de la Steaua/FCSB, a pierdut duminică în fața celor de la FC Bălți.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 09:26
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 09:38

Echipă simbol al fotbalului din Republica Moldova, Zimbru Chișinău trece printr-o criză fără precedent și, după eșecul de duminică, 0-1 cu FC Bălți în etapa a 27-a din Divizia Națională, va juca barajul pentru evitarea retrogradării.

Aflată pe locul 7 în clasament (din 8 echipe, dar ultima clasată, FC Florești, a fost exclusă pentru blaturi), Zimbru va evolua la baraj cu a doua clasată din Divizia A, eșalonul secund din Moldova: Dacia Buiucani, Victoria sau Spartanii, scrie MoldFootball.

Zimța, românul crescut de Inter și Brescia ajuns la Zimbru

Formația din Chișinău este antrenată de italianul Michele Bon, fostul secund și preparator fizic de la Steaua/FCSB care a mai activat în Liga 1 și la Sportul Studențesc, Unirea Urziceni sau Poli Timișoara.

La Zimbru joacă titular mijlocașul ofensiv român Samuel Zimța, fost junior la Inter Milano, Virtus Entella și Brescia, care în țară a evoluat în ligile inferioare, la FC U Craiova, cu care a promovat în eșalonul secund, și Viitorul Șimian (Liga 3).

Foto: Facebook - Zimbru Chișinău

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies