FOTO ȘI VIDEO „A zis că iese el și să-l așteptăm afară!” Haaland e omul poporului: a schimbat viața unor copii de pe plajă

Erling Haaland Manchester City Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 13:14
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 13:14

Erling Haaland (21 de ani) urmează să înceapă curând pregătirile cu noul său club, Manchester City, însă nu se desparte de mingea de fotbal nici în vacanță.

Starul norvegian petrece câteva zile la Marbella, în sudul Spaniei, și nu se dă la o parte când vine vorba de interacțiunea cu ceilalți turiști de pe plajă.

Haaland le-a făcut ziua unor copii din Marbella. Ce sfaturi de viață le-a dat

Haaland a observat câțiva copii care jucau fotbal la malul mării și nu a ezitat să le ceară mingea. Unul dintre puști a povestit că l-a văzut pe atacant într-un bar de lângă plajă și a intrat să-l salute. „Ne-a zis că iese el în două minute și să-l așteptăm afară”, a povestit acesta.

„Cinci minute mai târziu, a ieșit și ne-a zis ‘Hai, pasează mingea’. Apoi a jucat fotbal cu noi”, a mai zis copilul. Cei mici au fost impresionați de fizicul perfect al lui Erling Haaland. „Când îl vezi în realitate, e impresionant, un gigant”, a zis unul dintre copii, în timp ce altul a completat că nordicul este pur și simplu „imens”.

Atacantul lui Manchester City le-a dat și sfaturi de viață copiilor cu care a bătut mingea. „Mi-a zis să nu merg la petreceri și nici să nu mă gândesc să fumez. Nimic, doar să mă antrenez și iar să mă antrenez, că doar așa pot ajunge unde vreau eu”, a povestit unul dintre copii, care este legitimat la clubul local, FC Marbella.

Aventurile lui Haaland în Marbella, unde este vecin cu Djokovic

Vârful norvegian a trecut și prin alte aventuri în timpul vacanței sale în Andaluzia. Haaland s-a întâlnit într-un bar cu Joaquín (40 de ani), legendarul fotbalist al lui Betis. 

Acesta a glumit, într-un clip postat pe rețelele de socializare, că norvegianul nu are loc în echipa lui. „Haaland spune că vrea să joace la Betis, dar nu e loc pentru el aici. Deci, se duce la City”, a zis Joaquín.

Norvegianul s-a bucurat și de viața de noapte din Marbella. Haaland a petrecut într-un club și chiar a mixat în locul DJ-ului rezident. Atacantul are o casă în orașul andaluz, unde este vecin cu tenismanul sârb Novak Djokovic. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!