Un fost jucator din Liga 1 trage un SEMNAL DE ALARMA dupa transferul lui Bus in Coreea de Sud! "Antrenamentele sunt spartane, inumane de multe ori!"

Liga 1 bus Coreea de Sud FCSB Fotbal extern Un fost jucator din Liga 1 trage SEMNALUL DE ALARMA in legatura cu transferul lui Bus in Coreea de Sud! "Antrenamentele sunt spartane, inumane de multe ori!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 13:29
Data actualizarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 13:36

Sergiu Bus a fost cedat de FCSB la Seongnam in schimbul sumei de 300.000 de euro.

Echipa lui Gigi Becali a realizat astfel un profit de 300.000 de euro in nici jumatate de an, intrucat Bus a semnat cu ros-albastrii din postura de jucator liber de contract dupa despartirea de Gaz Metan Medias.

Actualul antrenor al echipei secunde la Rapid, Ovidiu Burca, a vorbit despre transferul fostului jucator de la FCSB. Burca a evoluat in cariera pentru echipe din  Japonia si China, iar fotbalul asiatic i-a lasat o impresia buna. El l-a felicitat pe Bus pentru alegerea facuta si l-a avertizat in legatura cu cu antrenametele solicitante pe care le au coreenii

"Bus cred ca va fi surprins si cred ca nici nu isi imagineaza la ce echipa buna a ajuns si in ce mediu a ajuns. Eu cunosc foarte bine Coreea si Ianis Zicu a jucat acolo, care mi-e prieten si mi-a povestit. Oli a jucat acolo si, la fel, mi-a povestit. A ajuns intr-un loc fantastic, un nivel de viata incredibil, jucatorii de o calitate extraordinara.

Din punct de vedere fizic cred ca va fi o provocare pentru el, pentru ca antrenamentele sunt spartane si pun foarte mare accent pe pregatirea fizica. El e un tip care, mie cel putin din exterior, mi-a lasat impresia ca are potenta buna din punctul asta de vedere si nu cred ca va suferi. Poate doar impactul va fi unul puternic.

Antrenamentele sunt spartane, inumane de multe ori. Dar eu cred ca Sergiu a ajuns intr-un mediu in care ii va face placere sa evolueze. Echipa e un foarte buna, de mare traditie in Coreea, campionatul e unul foarte bun. Nivelul de viata, extraordinar, mancarea, fantastica.

Coreenii sunt considerati nemtii Asiei, foarte rigurosi, foarte ordonati, foarte stricti. Au o filosofie incredibila de munca. Curatenie in orase, pe strazi, este fabulos ce se intampla pe acolo. Din punct de vedere salarial, nu cred ca va avea o zi intarziere.

Singurul minus pentru un jucator este ca este departe de echipa nationala. Daca are vreo aspiratie pentru echipa nationala, lucrurile se complica. In schimb, din punct de vedere profesional, ceea ce ofera Coreea, Japonia nu mai spun, este cel mai inalt nivel la care poti activa ca sportiv", a spus Ovidiu Burca pentru ProSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!